Home >

Skype Specialist

Locatie

Amersfoort

Gepubliceerd

16-05-2017

Werkgever of Intermediair

Avouch Recruitment en Management Search

Bedrijfsprofiel

Onze klantrelatie is al ruim 19 jaar een actief in de markt. Als onderdeel van een grotere holding met 36 bedrijven, ontwikkelt zij volledig in eigen beheer toonaangevende en succesvolle management software voor de Telecom, ICT en Contactcenter markt.
Verder ontwikkelt zij applicaties voor callcenter-scripting en –routing. Klanten zijn te vinden in het bedrijfsleven, bij de overheid en in de zorgsector in zowel binnen- als buitenland.
De producten worden in een ASP/SaaS model aangeboden en geleverd. De installatie en support van de producten worden vanuit het hoofdkantoor van onze klant in Nijkerk wereldwijd verzorgd. Het bedrijf beschikt over een dealernetwerk in Europa en de VS.

Bedrijfscultuur

Het bedrijf kent een sterk informele can-do-cultuur. Het compacte maar inhoudelijk sterke team van 10 collega´s staat garant voor een directe klant betrokkenheid. Een organisatie die onderdeel is van een grotere holding maar wel zelf de lijn uitstippelt naar succes, vanuit een representatieve locatie in Nijkerk. Marketing, sales, businessconsultancy, distributie, produktie en innovatie/ontwikkeling worden door het bedrijf uitgevoerd met gebruikmaking van een scala aan high-tech produkten en applicaties. Het bedrijf is zeer goed bereikbaar vanaf de snelweg A28 en voorzien van ruime parkeergelegenheid. Werken voor deze werkgever wordt door werknemers ervaren als innovatief, beweeglijk, state of art, internationaal, onderling plezier, etc.

Functieomschrijving Skype Specialist

Onze relatie breidt haar producten range uit met Microsoft Lync connectivity. Daarvoor zoeken wij een Lync Developer die een basis achtergrond heeft in Microsoft Visual Studio / .NET / C#, maar zichzelf erg graag verder wil ontwikkelen richting Lync - Skype for business architectuur.

Op dagelijkse basis ben je bezig met het ontwerpen, bouwen, testen en mede- implementeren van interfaces tussen de producten die onze klant maakt en klantspecificaties van haar relaties, gebaseerd op Microsoft Lync for Business. Dit impliceert dat je veel contact zult hebben met projectmanagement, consultancy en sales van je werkgever enerzijds, maar ook met technische stakeholders bij klanten. Dit laatste zal voornamelijk op remote basis plaatsvinden.

2 Type kandidaten kunnen hiervoor in aanmerking komen:

Of je bent een ervaren developer en wil jezelf verder specialiseren richting Microsoft Lync for Business
Of je bent een ervaren Lync Developer maar wil graag in breder opzicht bezig zijn met functioneel en technisch ontwerp en architectuur binnen een kennis intensieve omgeving.

Standplaats is Nijkerk.

Functiecriteria Skype Specialist

  • HBO werk- denk niveau.
  • bezig met of reeds gecertificeerd MCSD
  • Aantoonbare kennis en ervaring met ontwerpen, configuratie en inmplementatie van Microsoft Skype / Lync 2013 en 2010 voor enterprise omgevingen
  • kennis en ervaring met .NET, C# bijvoorkeur binnen Lync / Skype borders
  • Kennis van SQL en virtualisatie
  • Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels

Salaris

Onze opdrachtgever biedt een goed salaris, een uitgebreid pakket secunaire arbeidsvoorwaarden en een collegiale werksfeer. Vestigingsplaats is Nijkerk, op een modern bedrijvenpark wat met OV en per auto zeer goed te bereiken is.
Amersfoort.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.