Home >

Trainer Home & Garden - Kärcher

Locatie

Amersfoort

Gepubliceerd

23-10-2015

Werkgever of Intermediair

Personato BV

Bedrijfsprofiel

Kärcher, ’s werelds marktleider op het gebied van innovatieve reinigingsoplosssingen, is een familiebedrijf dat haar indrukwekkende groei heeft gebouwd op basis van wederzijds respect en vertrouwen. Met hun geavanceerde technologieën blijven ze mijlpalen creëren.

Bedrijfscultuur

Kärcher is een familiebedrijf waar innovatie, professionaliteit en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Kärcher stimuleert persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief zodat werknemers zich optimaal kunnen ontplooien.

Functie omschrijving Trainer Home & Garden - Kärcher

In de functie van Trainer Home & Garden bij Kärcher ben je verantwoordelijk voor het trainen en enthousiasmeren van de medewerkers bij de retailpartners. Je vergroot de kennis van de Kärcher producten bij de verkooppunten waar Kärcher aangeboden wordt. Je bent zelf verantwoordelijk voor het inplannen en geven van productdemonstraties in Nederland voor de consumenten. Verder ben je ook verantwoordelijk voor een perfecte presentatie van de producten in winkels, onder andere door het gebruik van displaymateriaal. Je zult als adviseur optreden om samen met de retailpartner de producten van Kärcher zo goed mogelijk op te stellen om op die manier de verkoop te stimuleren. Daarnaast bezoek je ook beurzen waar je productpresentaties geeft. Uit onderzoek is gebleken dat de consument in de winkel behoefte heeft aan een gedetailleerde uitleg over de Kärcher producten, vandaar dat deze vacature tot stand is gekomen om de retailpartners hierin te ondersteunen.

Functie eisen Trainer Home & Garden - Kärcher

Voor de uitdagende vacature van Trainer Home & Garden bij Kärcher zijn we op zoek naar een commerciële trainer met de juiste bagage. Je…

  • beschikt over MBO werk- en denkniveau en hebt ervaring in een vergelijkbare functie.
  • beschikt over passie voor commercie en het overbrengen van informatie.
  • beschikt over een flexibele instelling ten opzichte van werktijden en reisafstand.
  • bent gedreven om een Topperformance te leveren, werkend vanuit Kärcher waarden (passie, discipline, verantwoordelijkheid en betrokkenheid) en je voelt je verbonden met het Kärcher DNA.
  • beschikt over kennis en ervaring met zowel een Microsoft Office Pakket als een CRM pakket.
  • beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.

Werken als Trainer Home & Garden bij Kärcher betekent een hele uitdagende en afwisselende fulltime functie waarbij je op locatie productpresentaties geeft aan retailpartners en consumenten.

Arbeidsvoorwaarden

Kärcher investeert veel in de kwalificatie, bijscholing en ondersteuning van haar medewerkers en leidinggevenden.

Kijk voor meer informatie over het bijzonder aanbod van Kärcher op:
https://www.kaercher.com/nl/inside-kaercher-/carriere/kaercher-als-werkgever.html.

De salarisindicatie hangt af van je kennis en werkervaring.

Amersfoort.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.