Home > > SchaalX
Amersfoort Heeft Werk

SchaalX

SchaalX

SchaalX is een bureau gespecialiseerd in bemiddeling van hoger opgeleid personeel in marketing, communicatie en sales met minimaal vijf jaar werkervaring. Dit doen we voor zowel vaste als tijdelijke functies. Van medior- tot topniveau.

De dienstverlening van SchaalX gaat veel verder dan een match maken. We helpen onze kandidaten en opdrachtgevers in hun groei en leveren onze bijdrage in persoonlijk en zakelijk succes. Voor kandidaten door ze een uitstekend selectietraject aan te bieden waarbij we adviseren. Voor opdrachtgevers in de vorm van uitsekende werving [amp]amp; selectie en natuurlijk de beste kandidaat. Bovendien kunnen we rol spelen in coaching en loopbaanbegeleiding. Alles gericht op persoonlijke groei.

Opdrachtgevers


De echte marketing-, communicatie- en salesprofessionals voor vast of tijdelijk zijn lastig te vinden. Tenzij je je daar al jarenlang op toelegt. En daar een propositie voor hebt ontwikkeld die kandidaten en opdrachtgevers echt matcht. Met consultants met minimaal 12 jaar ervaring in het vak. Wellicht ook afkomstig uit uw branche. Met kandidaten die zichzelf graag inschrijven omdat zij weten dat we ze alleen plaatsen als de baan echt bij hun persoonlijkheid past. En met wervingstechnieken die effectief zijn. Zo kunnen we ook u goed en snel bedienen met werving- en selectie, executive search, detachering, coaching en freelancebemiddeling.

Kandidaten


Iedereen heeft zijn eigen reden of aanleiding om zich te oriënteren op een nieuwe uitdaging. Wij zijn daar heel benieuwd naar. We bieden veel meer dan de leukste vacatures in marketing, communicatie en sales. Want we zijn oprecht geinteresseerd in mensen. Wie ben jij, wat kun je en vooral wat wil je? Als we dat weten, kunnen wij je in contact brengen met een werkgever en functie die bij je past. Daarbij gaan we niet over één nacht ijs.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Vacatures voor Consultants SchaalX Matchpartner re-integratie Baartman Recruitment & Advies Food & Agri Schuijl Logistieke Professionals
Amersfoort.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.