Home > > Bruggenbouwers
Amersfoort Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures
AMERSFOORT
Amersfoort
AMERSFOORT
Amersfoort
AMERSFOORT
Amersfoort
AMERSFOORT
AMERSFOORT
AMERSFOORT
Amersfoort

Bruggenbouwers

Bruggenbouwers

Als Bruggenbouwer verbind je. Dat is wat we letterlijk met hart en ziel doen: het verbinden van opdrachtgevers en professionals in de bouw en infra. Dagelijks zijn we dan ook bezig met het vervullen van vacatures in de bouw en civiele techniek.
Onze vakinhoudelijkheid zorgt ervoor dat we in staat zijn onze opdrachtgevers te adviseren op het vlak van capaciteitsvraagstukken. Onze jarenlange ervaring heeft er voor gezorgd dat we beschikken over een uitgebreid netwerk van professionals voor diverse GWW projecten, bouwprojecten en infraprojecten. Zo bouwen we dagelijks aan verbindingsbruggen tussen talent en de mooiste projecten.

Werkwijze
Bruggenbouwers brengt talent samen op aansprekende projecten. En dat is een zichzelf versterkend mechanisme. We kennen de beste professionals en weten wanneer hun projecten eindigen en voor welke vervolg uitdagingen ze open staan. Hierdoor kunnen we onze opdrachtgevers vroegtijdig informeren over unieke capaciteitsoplossingen waardoor er weer nieuwe aansprekende projecten kunnen worden opgestart.

De kracht van Bruggenbouwers is dat we met onze opdrachtgevers kunnen én mogen meedenken. Hierdoor detecteren we vaak latente posities voor onze professionals waar anderen geen weet van hebben. Deze unieke mogelijkheden zijn vanzelfsprekend voorbehouden aan het netwerk van gekwalificeerde professionals van Bruggenbouwers. We zijn dan ook in staat om samen met onze opdrachtgevers de ontwikkelingen steeds ’een stap vooruit’ te zijn. Bruggenbouwers heeft een actueel en uitgebalanceerd netwerk van bouw en infra gerelateerde opdrachtgevers en professionals. Er is bewust gekozen voor een mix van lokale en nationale partijen om zo een gevarieerde vacatureportefeuille op te bouwen voor de wensen van allround techneuten, specialisten, (jonge) professionals, managers en directeuren.

De dienstverlening van Bruggenbouwers is gericht op gepassioneerde professionals die weten hoe het er aan toe gaat in de bouw en civiele techniek. Je krijgt energie door een bijdrage te leveren aan vooruitstrevende projecten, waarvan het eindresultaat na oplevering nog jaren zichtbaar is. Bruggenbouwers biedt voor elke fase in je carrière een uitstekende vervolgstap. Of je nou bent afgestudeerd of dat je na een aantal jaren toe bent aan vernieuwing, wij bieden op alle niveaus verschillende mogelijkheden.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Korndewal IT-workX Place-IT ICT-Arbeidsmarktspecialist Rovidam Mondzorgbanen AgriMatch Europe Matchpartner-commercie IT-Workx Maatwerk Werving & Selectie
Amersfoort.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.