Home > > Bolenius Werving en Selectie
Amersfoort Heeft Werk

Bolenius Werving en Selectie

Bolenius Werving en Selectie

Adres gegevens

Adres:Seinstraat 22
Postcode:1223 DA
Stad:HILVERSUM
Land:NL
Telefoon:+31645969144

Over: Bolenius Werving en Selectie

Waarom [amp]amp;Bolenius!

  • Vanwege zelf opgedane jarenlange kennis en ervaring in diverse sales en managementfuncties kan [amp]amp;Bolenius! zich makkelijk verplaatsen en inleven in zowel kandidaten als opdrachtgevers: verstand van zaken en sparren op niveau
  • Door deze eigen ervaring heeft [amp]amp;Bolenius! een uitgebreid netwerk.
  • U krijgt een ‘compleet’ persoon gepresenteerd; [amp]amp;Bolenius! vindt het belangrijk om alle kandidaten eerst grondig te spreken en te leren kennen voordat ze worden voorgesteld: het gaat om de mens achter de CV.
  • Bij [amp]amp;Bolenius! gaat het erom dat kandidaten en organisatie echt bij elkaar passen. Het uitgangspunt is niet om zo snel mogelijk zo veel mogelijk kandidaten te plaatsen maar echt de juiste persoon in de juiste context op een passende positie te plaatsen.
  • Afspraak = afspraak. [amp]amp;Bolenius! staat voor een no nonsense aanpak, 100% focus op de klant, kwaliteit, transparantie en betrouwbaarheid.
  • Iedereen krijgt de aandacht die ze verdient: korte lijnen, snel, professioneel en zonder poespas. Altijd één persoonlijk contact: voor zowel kandidaat als opdrachtgever. Of het nou om een grote of kleine opdracht gaat.
Deel dit bedrijf

Onze klanten

Joep & Co Aktiesport Greenjobs Career Result Initial
Amersfoort.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.