Home > > Citroën
Amersfoort Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures
regio Amersfoort
Amersfoort
Amersfoort
Amersfoort
Amersfoort
Amersfoort

Citroën

Citroën

Citroën Nederland BV kenmerkt zich door een flexibele, slagvaardige en servicegerichte werkwijze. Binnen een jonge en informele cultuur is volop ruimte en respect voor individuele inbreng en persoonlijke ontplooiing. Onze ruim 275 enthousiaste medewerkers kijken uit naar nog meer karaktervolle collega's.

Ambitieze Graduate Trainees

PSA Peugeot Citroën, waar de merken Peugeot en Citroën onder vallen, is een vooraanstaande speler op de mondiale automotive markt. Naast de merken Peugeot en Citroën maakt ook de Banque PSA Finance onderdeel uit van het PSA concern.

Voor de diverse onderdelen van het PSA concern in Nederland komen wij graag in contact met ambitieuze Graduate Trainees (m/v).

Een unieke kans
De automotive industrie maakt innovatieve tijden door waar jij onderdeel van uit kunt maken. Wij bieden net afgestudeerden ons Management Traineeprogramma aan binnen één van de onderdelen van het PSA concern in Nederland in Amsterdam, Utrecht of Rotterdam. Vervolgens zul je in de jaren daarna, afhankelijk van jouw kwaliteiten, ambities en mogelijkheden binnen verschillende onderdelen van de organisatie werkzaam zijn en doorgroeien naar hogere management posities.

Met wie willen wij in contact komen?
Je hebt recent en met goede resultaten je WO-Master afgerond, op het vlak van Bedrijfskunde, Economie, Finance, Legal of Marketing/Communicatie. Jouw stages en afstudeeropdrachten heb je succesvol afgerond, bij voorkeur ook in het buitenland. Naast je studie heb je niet stilgezeten, wat blijkt uit je extra curriculaire activiteiten. Je hebt een brede algemene ontwikkeling en interesse en affiniteit met de automotive branche. Je bent in staat om meerdere projecten tegelijk en zelfstandig te managen. Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift. Goede kennis van andere talen is absoluut een pré.

PSA Peugeot Citroën biedt je:
Naast een goed salaris en een aansprekende functie bij een vooraanstaande speler binnen de automotive-branche bieden we je een Management traineeprogramma. Dit gebeurt in samenwerking met PSA Peugeot Citroën in Engeland. Het Management Traineeprogramma sluit aan bij je potentieel en je verdere ontwikkeling binnen de functie en de groep, zowel nationaal als internationaal.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

URbrand Automonteur24 Dental Care Professionals E-WEBS Werving & Selectie klantenservice-medewerker Geniek Greenjobs Independent Hospitality
Amersfoort.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.