Home > > Tortus Holding B.V.
Amersfoort Heeft Werk

Tortus Holding B.V.

Tortus Holding B.V.
Over TORTUS ICT

TORTUS ICT is een specialist in bemiddeling van middelbaar en hoger opgeleid ICT-personeel. Voor vaste en tijdelijke functies.

In de markt van arbeidsbemiddeling in ICT willen wij het steeds beter doen. Dit kwaliteitsstreven heeft sinds 1998 geleid tot succesvolle plaatsingen van kandidaten bij tal van opdrachtgevers. En tot volle tevredenheid van kandidaten en opdrachtgevers. Met een stabiele groei van ons bedrijf als gevolg.

We focussen ons op systeembeheer, netwerkbeheer en databasebeheer. Er werken nu meer dan 30 mensen voor TORTUS. Allemaal met ruime werkervaring. Stuk voor stuk mensen met passie voor hun vak! Onze database kent meer dan 1.250 inschrijvingen van ervaren kandidaten. En onze mooie groeiende groep opdrachtgevers vertrouwt ons steeds weer nieuwe opdrachten toe. Een succesvolle bemiddeling is het resultaat van onze interesse en verdieping in kandidaten en opdrachtgevers.
Deel dit bedrijf

Onze klanten

VideoRecruitment.nl OpenHR Nox People Accountancy Vacatures voor Consultants Sector Recruitment Korndewal IT-workX
Amersfoort.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.