Home > > DPA Supply Chain
Amersfoort Heeft Werk

DPA Supply Chain

DPA Supply Chain

Partner voor inkoop en supply chain management

DPA Supply Chain detacheert en bemiddelt inkoop en supply chain management professionals voor tijdelijke en vaste functies. Naast werving & selectie en detachering verzorgen we ook consultancy en supply chain traineeships. Door deze combinatie van activiteiten kunnen we onze opdrachtgevers op ieder gewenst moment voorzien van de juiste kennis en van extra slagvaardigheid door een flexibele schil van snel inzetbare specialisten.

Efficiëntere kernprocessen

We helpen organisaties in de publieke en private sector om hun slagvaardigheid te vergroten en hun supply chain operatie te versterken. Daartoe combineren we kennis en ervaring met denk- en daadkracht. Een ijzersterke mix, waarmee u op ieder gewenst moment de weg kunt inzetten naar duurzaam betere prestaties.

Flexibiliteit die werkt

Als zelfstandige business unit van DPA Group heeft DPA Supply Chain een heldere nichefocus. We hebben diepgaande kennis van inkoop en supply chain management, begrijpen wat de wensen van opdrachtgevers en professionals zijn en spreken hun taal. Daardoor kunnen we snel de juiste matches realiseren en daadwerkelijke oplossingen aandragen voor uiteenlopende vraagstukken in de logistieke keten.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Linked Professionals V.O.F. Solid Techniek Newroadz BV Matchd Greenjobs Energie Recruitment BV
Amersfoort.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.