Home >

Assistent Accountant Audit

Locatie

Amersfoort

Gepubliceerd

30-05-2022

Werkgever of Intermediair

Rousch

Functie omschrijving

Werken in een klein team voor middelgrote tot grote ondernemingen en direct in contact met de klant dat is wat je hier mag verwachten. Je bent als assistent accountant bij dit kantoor onderdeel van het team en wordt uitgedaagd om over alle stappen na te denken. Je werkzaamheden bestaan hier uit het:

  • Voorbereiden, uitvoeren en afronde van controleopdrachten;
  • Uitvoeren van samenstelopdrachten;
  • Signaleren van adviesmogelijkheden;
  • Contact onderhouden met de klanten.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever heeft zich ten doel gesteld de controles zo begrijpelijk mogelijk te houden, hierbij stellen ze in de voorbereiding heldere onderzoek punten centraal om zo een inzichtelijk en goede controle uit te voeren. Door veel en direct contact verkrijgen zij een sterk inzicht in de klanten en de processen. Zij zijn actief voor het brede MKB en dan met name voor middelgrote tot grote ondernemingen. Onderling werken zij actief samen wat zorgt voor een informele sfeer waarin elke professional wordt uitgedaagd en zich verder kan ontwikkelen. Wil je uitgedaagd worden?

Salarisindicatie

Salaris tussen de € 2.500,- en € 3.400,- bruto per maand afhankelijk van kennis en evaring met goede aanvullende voorwaarden.

Functie eisen

  • Je ben studerend aan de universiteit en voornemens om je accountantstitel te halen;
  • Je wilt jezelf verder ontwikkelen, niet alleen door de opleiding maar gecombineerd met de praktijk;
  • Je beschikt over minimaal 2 jaar ervaring in de controlepraktijk;
  • Je bent integer, communicatief vaardig en hecht veel waarde aan kwaliteit.

Heb je meer ervaring en wil je uitgedaagd worden in je werk, zonder urendruk? Ook dan nodigen wij je uit om te reageren!

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren

Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacatures-assistent-accountant-ra.html

Amersfoort.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.