Home >

Opperman / stratenmaker

Locatie

AMERSFOORT

Gepubliceerd

19-05-2023

Einddatum online

18-05-2024

Werkgever of Intermediair

Vertrouwelijk

Bedrijfsprofiel

Het bedrijf waarvoor jij komt te werken, houd zich bezig met de inrichting en onderhoud van de openbare ruimte in Amersfoort. Denk aan straatwerk wat hersteld moet worden na verzakking, of het storten van zand om een speelplaats te realiseren.

De functie

Wil jij je als stratenmaker juist bezighouden met kleinschalig herstelwerk, in plaats van seriematig straten? Ben je daarnaast fysiek in orde en kun je zelfstandig werken? Dan kun je aan de slag als stratenmaker in Amersfoort!
Als stratenmaker kom je te werken in Amersfoort. Elke ochtend vertrek je om 7.00 uur vanaf de zaak, en rijdt naar locatie(s) waar gewerkt moet worden. Je krijgt een tablet of kaart mee waarop je ziet wat er moet gebeuren. Het straatwerk wat jij verricht, betreft kleinschalig herstelwerk.Denk aan het vervangen van kapotte (stoep)tegels, het egaliseren van straatwerk of het leggen van een nieuw pad. Kort gezegd, bestaat jouw werk uit:

- Verrichten van herstelwerk, zoals het recht leggen van stoeptegels
- Aanleggen van nieuw straatwerk
- Straatwerk egaliseren

Je werkt van maandag t/m vrijdag, 37,5 uur per week. Let op: dit is géén werk op ZZP-basis!

Wij vragen

- Ervaring als stratenmaker en / of grondwerker
- Woonachtig in Amersfoort of omgeving
- In het bezit van rijbewijs B
- VCA, of wilt deze kosteloos via ons halen
- Fysiek in goede conditie

Wij bieden

Middels diverse cursussen zorgen wij ervoor dat je breder en vooral beter inzetbaar wordt. Als stratenmaker werk je natuurlijk langs de weg, daarom is voor dit werk het certificaat ''veilig werken langs de weg'' gewenst. Geheel kosteloos haal je deze via ons, zodat jij je bewust bent van veilig werken langs de weg. Dit geldt ook voor het halen / verlengen van je VCA certificaat. Verder bieden wij jou:

- Salaris tussen €2200 - €2700 per maand, o.b.v. jouw ervaring
- Breed cursus -en opleidingsaanbod
- Werkkleding en schoenen krijg je van ons
- Persoonlijke begeleiding
- Toffe zomer BBQ!

Sollicitatieprocedure

Wil jij graag gaan de slag als opperman / stratenmaker? Dan kom ik graag met jou in contact! Mijn naam is Gertjan, en je kunt mij bereiken op: 055-5785535 of per mail: apeldoorn@groenehartservice.nl
Solliciteren

Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul uw e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Amersfoort.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.