Home >

Engineer Beveiliging

Locatie

Hoevelaken

Gepubliceerd

22-04-2016

Werkgever of Intermediair

Jobco Support

Functie omschrijving Engineer Beveiliging

Functie omschrijving Engineer Beveiliging: Als Engineer Beveiliging bij opdrachtgever ben je werkzaam in een uitdagend en ambitieus projectteam. In het proces van definitie tot realisatie lever jij vanuit jouw expertise een bijdrage aan het team op het gebied van ontwerp en installatietechniek bij het ontwikkelen van de projecten.

  • Je bent een ervaren Engineer in grote installatieprojecten die binnen het team als adviseur optreedt richting de interne organisatie.
  • Als Engineer ben jij oplossingsgericht in het denken, maar je hebt ook zeker een ‘hands-on’ mentaliteit.
  • Vanuit jouw technische kennis kun je projecten beoordelen op regelgeving, installatietechniek en detaillering. Vanuit dezelfde technische kennis kun je ook probleemloos principe voorstellen doen en alternatieve oplossingen aanreiken.

Functie eisen Engineer Beveiliging

Functie eisen Engineer Beveiliging:

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en enige jaren aantoonbare ervaring als engineer voor grote beveiligingsprojecten.
  • Ervaring met Revit is een pré.
  • Je bent kostenbewust, flexibel, pakt het werk zelfstandig op en hebt een creatief probleemoplossend vermogen.

Voor deze functie volgt een screening.

Bedrijfsprofiel

Opdrachtgever is onderscheidend in duurzame techniek waar kwaliteit in comfort, veiligheid en communicatie belangrijk is.

Bedrijfscultuur

Samen maken wij de toekomst.

Arbeidsvoorwaarden

Marktconform. Salaris is afhankelijk van opleidingen, werkervaring en kennis
Amersfoort.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.