Home >

Regio Manager Business Development op zelfstandige basis

Locatie

Amersfoort

Gepubliceerd

20-11-2015

Werkgever of Intermediair

Personato BV

Bedrijfsprofiel BridgeMoore Business School

BridgeMoore maakt organisaties succesvoller door zich te focussen op het gedrag van de medewerkers. Dat is ons vertrekpunt. Met een loepzuivere diagnose bepalen wij in nauwe samenspraak met alle betrokkenen de doelstellingen voor een programma waarmee concreet het gewenste effectieve gedrag binnen de organisatie van onze opdrachtgevers wordt gerealiseerd. Op basis van onze jarenlange ervaring hebben wij de expertise ontwikkeld om de blokkades, die effectief gedrag van de deelnemers tegenwerken, te identificeren en om deze vervolgens met behulp van een op maat samengesteld programma doeltreffend weg te nemen. Inspirerend en altijd gericht op het maximale rendement voor de onderneming van onze opdrachtgevers. Door effectiever gedrag te realiseren, creëren wij het potentieel om het door onze relaties zo dringend gewenste resultaat te realiseren. Daarvan kunnen zij zeker zijn.

Werkwijze BridgeMoore Business School: BridgeMoore ontwikkelt en implementeert programma’s waarmee bedrijven het commerciële rendement van hun organisatie aantoonbaar verhogen. Door de samenhang tussen een grondige analyse, een scherpe diagnose, het afstemmen van heldere doelstellingen, het op maat afgestemde programma met unieke features en de overtuigende wijze van uitvoering, leveren de programma’s van BridgeMoore Business School het hoogst haalbare rendement op.

De missie van BridgeMoore Business School: Vooruitkijken, in beweging blijven en voortdurend vernieuwen vanuit een oprechte passie om onze relaties te blijven verrassen met programma’s die gegarandeerd hun verwachtingen zullen overtreffen. Met de blik op morgen, maar passend bij de wensen van vandaag.

Bedrijfscultuur BridgeMoore Business School

De cultuur van BridgeMoore Business School wordt vooral gekenmerkt door Partnership, Passie, Betrokkenheid, Betrouwbaarheid, Klantgerichtheid en Klantvriendelijkheid gericht op het verhogen van het commerciële succes van haar relaties. Deze cultuur wordt door de hele organisatie gevoeld en beleefd.

Functie omschrijving Regio Manager Business Development op zelfstandige basis

Personato Werving en Selectie is voor BridgeMoore Business School op zoek naar een mid-career bedrijfskundige met een bewezen track-record ten aanzien van het verwerven van opdrachten bij zowel nieuwe als bestaande klanten. Een gedreven consultant die op basis van zijn bovengemiddelde resultaten een riant (ondernemers) inkomen wil gaan genereren.

Na een intensieve interne opleiding van drie maanden, waarin je op alle fronten wordt klaargestoomd om jouw rol als Business Development Manager succesvol uit te voeren, biedt BridgeMoore Business School je na bewezen geschiktheid een positie aan als zelfstandig partner.

In het kort samengevat komen de werkzaamheden hier op neer: Op afspraak bezoek je jouw gesprekspartners. In samenwerking met een Business Analist worden de pijnpunten van de klant blootgelegd en de doelstellingen van een programma bepaald. Vervolgens stuur jij de Architect aan, die op zijn beurt voor deze opdrachtgever het design van een op maat samengesteld programma ontwikkelt, dat volledig aansluit op de met de prospect overeengekomen doelstellingen. Daarna blijf jij account-verantwoordelijk als op bovenstaande manier een relatie van prospect is omgeturnd naar klant. Op het moment dat de opdracht een “Go” krijgt staat er een volledig team voor je klaar, bestaande uit gekwalificeerde trainers, coaches, assessoren en bedrijfskundigen, waarmee het programma succesvol zal worden uitgevoerd. Als accountverantwoordelijke blijf je, voor de duur van de veelal meerjarige samenwerking, het directe aanspreekpunt voor de opdrachtgever.

Functie eisen Regio Manager Business Development op zelfstandige basis

Met de vacature Business Development Manager voor BridgeMoore Business School is Personato heel bewust op zoek naar een kandidaat die:

  • Minimaal beschikt over een afgeronde Bachelor Degree Bedrijfskunde/Commerciële Economie;
  • zich thuis voelt in de directiekamer van succesvolle bedrijven;
  • Aantoonbaar bovengemiddeld succesvol is in het verwerven van opdrachten;
  • Vindt dat hij zichzelf tekort zou doen met een begrensd salaris in loondienst en er daarom voor kiest om ondernemer te worden met een beperkt risico binnen een serieuze en betrouwbare organisatie (geen Franchise);
  • Ambitie koppelt aan een grenzeloze motivatie om telkens tot het uiterste te willen gaan;
  • Bereid is om in zichzelf te investeren door als ondernemer aan de slag te gaan;
  • Op zoek is naar een job waarmee hij zijn dromen kan realiseren.

Arbeidsvoorwaarden Regio Manager Business Development op zelfstandige basis

Jij werkt als zelfstandig ondernemer met BridgeMoore samen op basis van een faire partner overeenkomst, waarbij jij verantwoordelijk bent voor het relatiebeheer inclusief het verwerven van nieuwe opdrachten bij zowel bestaande als nieuwe relaties. Over het algemeen kun je er daarbij van uitgaan, dat relaties op basis van partnership (win-win) voor een meerjarige samenwerking met ons zullen kiezen.

Hierbij word je op alle fronten ondersteund door een team van professionals. Alle bezoekafspraken worden indien nodig voor je gemaakt. Jouw bezoekplanning en administratieve handelingen worden volledig door jouw persoonlijke assistent op onze binnendienst verzorgd, zodat jij je volledig op jouw klantbezoeken kunt richten. Onze specialisten ondersteunen je op alle fronten met hun inhoudelijke kennis zowel tijdens klantbezoeken als daarbuiten. Jij voert feitelijk als spin in het web de regie over de exclusief aan jou toegewezen relaties. Kortom een uitdagende job, waarin jij kunt excelleren binnen een team van gemotiveerde specialisten.

Over alle door jou gerealiseerde omzet ontvang jij een interessante provisie. Over opdrachten zijn wij bereid voorschotten te verstrekken, waarmee jij de plooien in jouw inkomstenstroom kunt gladstrijken. Bij het behalen van onze doelstellingen ontvang jij als partner jaarlijks een winst gerelateerde tantième.

Meer..
vacatures van dit bedrijf
Amersfoort.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.