Home > > URbrand
Amersfoort Heeft Werk

URbrand

URbrand

URbrand = Jiska Rodenburg in samenwerking met een netwerk van recruitment consultants. URbrand draagt zorg voor de werving en selectie van (sales) professionals, begeleiding en consultancy op het commerciële proces. Haar selectieproces vindt plaats op basis van Ambities verbinden waarbij de gedeelde ambitie van de kandidaat en de opdrachtgever centraal staan en het verschil maakt.

De ambitie van URbrand luidt als volgt:
Het effectief vinden en duurzaam verbinden van (sales) professionals naar lerende organisaties op basis van gedeelde ambities. Onder ‘effectief’ verstaat URbrand het in kaart brengen van de ambitie van de professional om deze vervolgens te verbinden aan de missie, visie en kernwaarden van de organisatie. Duurzaam in dit verband staat voor een lange termijn relatie waarbij meer motivatie, doorzettingsvermogen en resultaat wordt behaald.

De specialisaties van URbrand:
Klantcontact staat centraal in de functies die ze bemiddelt, hierbij kunt u denken aan: accountmanager new business, accountmanager relatiebeheer, salesmanager, sales support managers, productmanagers, marketingmanagers en unit managers. URbrand richt zich vooral op organisaties waarbinnen internet oplossingen centraal staan (voip, hosting, cloud, storage, security, datacenter etc.). Organisaties die zich als doel stellen te innoveren en excelleren (ambitie tot veranderen). URbrand staat voor Your Branding en voor Oerbrand. Het engelse woord ‘brand’ dat ‘merk’ betekent. De ‘ authentieke brand’ bent u zelf. Wees CEO van uw eigen leven en cultiveer het beeld dat anderen van u hebben. Branding is het sterkste instrument van beïnvloeding, meer nog dan sales en marketing.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Jelling Blue Trail Mehoni SchaalX IJssel Technologie Perspectief BV
Amersfoort.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.