Home >

Support Engineer Networking

Locatie

Amersfoort

Gepubliceerd

02-06-2016

Werkgever of Intermediair

Avouch Recruitment en Management Search

Bedrijfsprofiel

Onze relatie behoort volgens het Gardner Quadrant tot een van de meest succevolle systemintegrators ter wereld en is al sinds 2005 een vaste relatie van Avouch. Als veelzijdige partner van o.a. Cisco, HP, AVAYA, NetApp, F5 en VMware combineert zij expertise op het gebied van netwerken, security, storage- en contact center-technologie.

Bedrijfscultuur

Het WIJ gevoel is goed ontwikkeld en straalt sterk naar buiten uit. De organisatie biedt je tal van mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien. Met een lab-en stage omgeving en trainingsfaciliteiten op hoog niveau, zowel in-house als daarbuiten, noemen we dit terecht een 'complete werkgever'. Al jaren wordt onze opdrachtgever uitgeroepen tot ICT Werkgever Van Het Jaar. Wil jij werken voor een organisatie met een professionele en informele benadering van haar klanten, met de focus op kennis, kwaliteit en communicatie? Dan moeten we snel met elkaar kennis maken.


Functieomschrijving Support Engineer Networking

Onze opdrachtgever beschikt wereldwijd over multi-skilled Remote Service Operations (RSO) Centers waarmee iedere uitdaging het hoofd wordt geboden. Het team bestaat uit technische specialisten en opereren vanuit Amersfoort en Den Haag. Expertisegebieden: Networking, Security, Datacenter, Video en Voice en Contact Center technologie van oa Cisco, HP, Juniper, F5, Alcatel en Avaya.

Als L2 support engineer werk je samen in een team van diverse networking specialisten. Je voert diensten uit op gebied van IT netwerk infrastructuren. Je bent een technische specialist in jouw vakgebied en je loopt niet weg voor complexe uitdagingen. Je bent zeer analytisch ingesteld en hebt het vermogen om in complexe designs de juiste conclusies te trekken en kom je in samenwerking met andere diciplines tot een oplossing.

In het RSO Networking team ben je verantwoordelijk voor alle (internationale) klanten en samen met je collega support L1 engineers draag je zorg voor het afhandelen van alle incidenten, service requests, en changes. Ook de uitvoering van advanced MS diensten zoals o.a. Release en Problem management behoren tot je taken. Op het RSO lever je hoogstaande kwaliteit en bewaak je de overeengekomen tijdslijnen.

Functiecriteria Support Engineer Networking

Wat heb jij in huis?

  • MBO+/HBO werk en denkniveau,
  • Aantoonbare kennis en ervaring (minimaal 4 jaar) met het onderhouden of bouwen van Cisco Routing en Switching oplossingen,
  • Praktische kennis van Cisco Nexus, ASR, F5 LTM, Cisco Wireless (WLC / Prime) en security oplossingen,
  • Kennis van networking technologie van HP of Juniper is een pré,
  • Communicatief sterk in zowel het Nederlands als het Engels,
  • In het bezit van Rijbewijs B.

Salaris

marktconform inclusief een goed pakket aan secundaire voorwaarden
Amersfoort.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.