Home >

Mechanical Design Engineer

Locatie

Barneveld

Werkgever of Intermediair

AMP Group

Omschrijving vacature Mechanical Design Engineer

Voor een machinefabriek in de regio Barneveld is Top Technici BV op zoek naar een Mechanical Design Engineer die verantwoordelijk zal zijn voor het zelfstandig ontwerpen en construeren van mechanische onderdelen voor machines en/of complete productielijnen. Je maakt 3D modellen en productietekeningen in SolidWorks en werkt technische voorstellen uit. Kennis en ervaring met SolidWorks in het vervaardigen van materiaallijsten en inkoopspecificaties is een grote pre. De Mechanical Design Engineer die wij zoeken zal het zelfstandig ontwerpen en construeren van mechanische onderdelen ten behoeve van machines en/of complete productielijnen gaan uitvoeren, het uitwerken, aanpassen en vastleggen van technische voorstellen.

Functie omschrijving vacature Mechanical Design Engineer

De Mechanical Design Engineer die Top Technici zoekt zal het zelfstandig ontwerpen en construeren van mechanische onderdelen ten behoeve van machines en/of complete productielijnen gaan uitvoeren, het uitwerken, aanpassen en vastleggen van technische voorstellen. Het verlenen van technische ondersteuning aan operations en service. In voorkomende gevallen begeleiden van ingeleend personeel op het vakgebied. Als Mechanical Detail Engineer ben je verantwoordelijk voor de gemaakte tekeningen, stuklijsten, installatiegegevens, enz. en je bent verantwoordelijk voor de voorgeschreven soort en hoeveelheid materiaal. Als ervaren Mechanical Design Engineer ben je zelf verantwoordelijk voor het ontwerpen en uittekenen van complete systemen, op basis van uiteenlopende klantspecificaties. Dat vraagt om technisch inzicht, ervaring en een innovatieve en flexibele instelling.

Functie eisen vacature Mechanical Design Engineer

De Mechanical Design Engineer die Top Technici BV zoekt neemt mee aan kennis en ervaring:

  • De Mechanical Design Engineer heeft minimaal een afgeronde MTS of HTS WTB (Werktuigbouw) opleiding
  • Kennis van de eigenschappen, toepassingen en verwerkingsmogelijkheden van metalen.
  • Relevante kennis van werktuigbouwkundige tekeningen, normen & voorschriften.
  • Kennis van ontwerpregels in de voedingsmiddelenindustrie is een pré.
  • Als Mechanical Design Engineer beheers je Microsoft Office en een modern ontwerp systeem, bij voorkeur SolidWorks.
  • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal.
  • Flexibele klantgerichte instelling en representatief.
  • Minimaal enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.
Amersfoort.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.