Home >

(ass) Uitvoerder Ondergrondse Infra

Locatie

Leusden

Gepubliceerd

24-01-2017

Werkgever of Intermediair

Top Technici HR Services B.V.

Bedrijfsprofiel (ass) Uitvoerder Ondergrondse Infra

Hetbedrijf is een landelijk opererende aannemer met meerdere vestigingen verspreid over heel Nederland. Zo voert deze specialist projecten uit op het gebied van infratechniek van kabels en leidingen. De aannemer is gespecialiseerd in het initiëren, ontwerpen, realiseren en beheren van infrastructurele projecten ondergronds. De vacature heeft betrekking op de vestiging in de omgeving Utrecht en Den Haag

Omschrijving vacature (ass) Uitvoerder Ondergrondse Infra

Voor een gerenommeerde aannemer is HR Global BV op zoek naar naar een (ass) Uitvoerder Ondergrondse Infra met leidinggevende capaciteiten. Als (ass) Uitvoerder Ondergrondse Infra ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en aanleg van kabels & leidingen op het gebied van Gas, Water en Elektra. Je bent verantwoordelijk voor de inzet van medewerkers en bijhorend apparatuur en indien nodig treedt je op als vraagbaak.

Functie omschrijving vacature (ass) Uitvoerder Ondergrondse Infra

Als (ass) Uitvoerder Ondergrondse Infra neem je deel aan diverse interne- en externe overlegvormen en houd je de werk-administratie bij. Hiernaast ben je medeverantwoordelijk voor een positief projectresultaat. Je taken als (ass) Uitvoerder ondergrondse Infra zijn o.a.:

  • Coördineren, begeleiden, controleren en corrigeren van alle technische aspecten van de uitvoering
  • Als (ass) Uitvoerder Ondergrondse Infra controleer je de kostenaspecten van een project en je onderhoudt de contacten op alle niveaus
  • Verantwoordelijk voor de naleving van voorschriften/procedures op het gebied van kwaliteit, Arbo, milieu en veiligheid
  • Je werkt onder leiding van de Hoofd Uitvoerder en stuurt uitvoerend personeel zoals monteurs, grondwerkers en machinisten aan.

Arbeidsvoorwaarden (ass) Uitvoerder Ondergrondse Infra

Onze opdrachtgever werkt aan de mooiste projecten van Provincie Utrecht, Noord en Zuid Holland en heeft een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, voldoende ontwikkelingsmogelijkheden met uitzicht op vast dienstverband.

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Amersfoort.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.