Home >

Relatiebeheerder zakelijk

Locatie

Amersfoort

Gepubliceerd

09-06-2015

Werkgever of Intermediair

ReFlex Personeel BV

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever, opgericht in 2000, is een uiterst moderne Assurantie Service Provider. Voor de aangesloten assurantietussenpersonen verzorgt de opdrachtgever de verzekeringsadministratie, inkoop en schadebehandeling. De moderne backoffice-, midoffice- en weboffice-activiteiten en flexibele ICT-faciliteiten staan garant voor een snelle en slimme inkoop en afhandeling van schade-, leven-, zorg- en hypotheekproducten. Hierdoor wordt de assurantietussenpersoon in staat gesteld om zich te richten op de klant

Functie omschrijving

In jouw adviserende, commerciële rol ben je in staat om jouw klanten aan je te binden. Je werkt nauw samen met de accountmanagers Zakelijke Markt, want samen met hen ben je verantwoordelijk voor deskundig en klantgericht advies aan onze nieuwe en bestaande relaties. Je bent dan ook mede ‘het gezicht van de zaak" binnen het zakelijke segment en signaleert en geeft invulling aan de behoefte van de klant. Samen met de accountmanagers stel je het marktbewerkingsplan op, zodat jullie in staat zijn op planmatige wijze de markt te bewerken.

Functie eisen

Je bent resultaatgericht, enthousiast en stelt van nature de klant centraal. Je neemt initiatieven, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een natuurlijke overtuigingskracht. Je bent ondernemend, resultaatgericht en een echte teamspeler, die niet alleen zichzelf, maar ook andere faciliteert om succesvol te zijn. De kwaliteit van de relatie met de klant staat bij jou voorop en je hebt de wil om zelfstandig te werken. Je hebt een HBO of MBO (+) niveau. Je bent in het bezit van het diploma WFT Basis, Schade Zakelijk Plus. Aanvullende vakopleidingen (zoals Assurantie A en branchediploma’s of onderdelen daarvan) zijn een grote pre. Vanzelfsprekend zien we graag voor de functie relevante werkervaring. Ervaring met Anva is een tweede pre.

Arbeidsvoorwaarden

Marktconform. Veel opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Een organisatie waar je carriere kunt maken.

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Amersfoort.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.