Home >

Relatiebeheerder zakelijk

Locatie

Amersfoort

Werkgever of Intermediair

ReFlex Personeel BV

Bedrijfsprofiel

Als serviceprovider en volmachtbedrijf wil onze opdrachtgever zich in de markt onderscheiden door financiële dienstverleners de beste weboffice, backoffice en midoffice diensten, financiële producten en persoonlijke service te bieden die de klanten nodig hebben om zich volledig op hun kerntaak (adviseren) te kunnen richten

Bedrijfscultuur

Werken bij onze opdrachtgever is meer dan zomaar een baan. Om het hoge servicelevel dat zij hun klanten bieden te garanderen, zijn zij doorlopend opzoek naar talentvolle mensen die de business begrijpen of willen leren begrijpen. Die inzien dat integriteit, transparantie en innovatie niet alleen de pijlers zijn onder een moderne serviceprovider, maar tezamen ook de sleutel vormen tot vernieuwing van de branche.

Functie omschrijving

Verzekeringen saai? Vergeet het maar. Neem nu deze baan. Elke dag vliegt voorbij. En je doet erg nuttig werk. Want de BV Nederland zou niet kunnen draaien zonder verzekeringen. Géén bedrijf kan zonder. Ondernemers willen wel waar voor hun geld, zeker ook op verzekeringsgebied.

Jij kunt voor de zakelijke klanten van de bij onze opdrachtgever aangesloten tussenpersonen het verschil maken. Want jij koopt ook voor niet-standaardzaken die verzekeringen in. Bij het eigen volmachtbedrijf of bij een van de 100 verzekeraars of op de beurs. Jij kent de branche op je duimpje. En je weet ook hoe je communiceert. Bellen, mailen, social media, papier, jij bent thuis in elk medium. Met de verzekeraars, met de tussenpersonen, met de zakelijke eindklant en ook intern. Jij schakelt als geen ander. Last but not least begrijp je ook hoe je alles wat relevant is in een professioneel assurantiesysteem zet, maar dat is logisch. Heb jij slechts een half woord nodig? Hoeven wij je eigenlijk niets meer te vertellen? Dan ben jij die ervaren verzekeringsvakman/vrouw die van aanvraag tot offerte tot polis de touwtjes in handen heeft. Een zelfstarter die tegelijk van teamwerk houdt.

Is de lat hoog gelegd? Ja, dat wel. En we zoeken niet alleen jou maar voor deze vacature ook nòg een collega, want de groei zit er flink in bij dit gerenommeerd bedrijf.

Functie eisen

MBO+, HBO werk- en denkniveau. Uiteraard volledig WFT-proof en een aantal jaren ervaring op het gebied van relatiebeheer zakelijk. Kennis van Anva 4/5 is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Marktconform. Veel investeringen in opleidingen. Mogelijkheid om mee te gaan in de groei van de onderneming

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Amersfoort.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.