Home >

Administratief Medewerker Contractbeheer

Locatie

Hoevelaken

Gepubliceerd

25-04-2016

Werkgever of Intermediair

Easy Recruitment

Functieomschrijving Administratief Medewerker Contractbeheer

De administratief medewerker contractbeheer verricht zelfstandig alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot het volledige contractbeheer. Je legt in deze functie verantwoordling af aan de Operationeel Manager. Het betreft een parttime functie voor 32 uur verdeeld over vier dagen.

In deze functie houd je je o.a. bezig met:

  • Het correct invoeren van de contractgegevens;
  • het zelfstandig uitvoeren van de hieruitvoortvloeiende administratie;
  • het correct verwerken van mutaties;
  • het schriftelijk en mondeling afhandelen van factuurvragen;
  • het totaaloverzicht behouden van de gehele portefeuille;
  • het proactief verkrijgen van de benodigde interne informatie.

Jouw profiel:

In deze functie neem je graag het initiatief. Je denkt in oplossingen, vindt het leuk om met data te werken en je bent goed in het bewaren van overzicht. Je ben zeer accuraat, assertief en hebt een flexibele instelling. Vanzelfsprekend ben je zeer klantvriendelijk (zowel in- als extern). Verder beschik je over:

  • Minimaal afgeronde MBO opleiding (bij voorkeur; financiële administratieve richting);
  • enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
  • cijfermatig inzicht.
  • goede communicatieve eigenschappen en een klantvriendelijke houding;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Standplaats
De standplaats voor deze functie is Hoevelaken. Wij zoeken kandidaten woonachtig op goed bereisbare afstand van Hoevelaken (max. 30 km).

Aanbieding/ arbeidsvoorwaarden:

MP Devenco-TLC biedt jou een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke baan binnen een professioneel en informeel bedrijf. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsomschrijving

MP Devenco-TLC is fabrikant van liften, roltrappen en rolpaden en biedt oplossingen voor verticaal en horizontaal transport van personen en goederen. Het is een internationale organisatie waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Spanje. De doelgroepen van MP Devenco-TLC zijn architecten, aannemers, bedrijven, overheidsinstanties en particulieren. Zij doen zaken in meer dan 100 landen op 5 continenten en hebben al meer dan 100.000 liften geïnstalleerd. Elke dag maken meer dan 10.000.000 mensen gebruik van deze liften.

De medewerkers van MP Devenco-TLC genieten van hun werk, staan met hun diensten en dienstverlening dichtbij hun klanten en bieden een breed scala van betrouwbare producten. De cultuur van het bedrijf is te omschrijven als informeel, waarbij persoonlijke benadering en contact hoog in het vaandel staan. Kortom, een familiaire cultuur met de professionaliteit van een multinational: het beste van twee werelden. Meer informatie vind je op: www.mpliften.nl.

Vanwege de extra werkzaamheden die de samenvoeging van Devenco, TLC en Invaned (begin dit jaar) met zich heeft meegebracht, en het herstructeren van de administratieve werkzaamheden, zijn wij namens MP Devenco-TLC op zoek naar een:

Administratief medewerker contractbeheer m/v (32 uur)

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Meer..
vacatures van dit bedrijf
Amersfoort.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.