Home >

HR Manager

Locatie

Amersfoort

Gepubliceerd

02-11-2017

Werkgever of Intermediair

Easy Recruitment

HR Manager

In de rol van HR Manager ben je verantwoordelijk voor de dienstverlening op het gebied van HR in de breedste zin van het woord. Er zijn nog veel HR zaken die opgepakt en verder uitgebouwd dienen te worden. Je wordt verantwoordelijk voor de visie- en planvorming en de realisatie en implementatie van het HR beleid. Je ontwikkelt, adviseert en bent lid en sparringpartner van het MT met betrekking tot strategische en tactische HR vraagstukken en beleid. Je vertaalt het strategisch beleid naar tactisch beleid en bent verantwoordelijk voor de implementatie en uitvoering daarvan. Het thema veiligheid speelt een grote rol binnen MP Devenco-TLC en als HR Manager is het jouw taak een veilige en gezonde werkomgeving te creëren voor de medewerkers en deze continu te verbeteren. Richtlijn hiervoor is de OHSAS certificering (internationale norm met eisen voor het Arbo managementsysteem). In jouw rol word je ondersteund door een HR-assistent. Samengevat bestaan jouw werkzaamheden uit:

  • Alle zaken rondom personeel (werving & selectie, contracten, ziekmelding, re-integratie, functioneringsgesprekken, verlof, ontslag etc.);
  • loonadministratie waarbij je wordt ondersteund door de accountant;
  • contact onderhouden met arbodienst;
  • trainingen van medewerkers bijhouden en faciliteren;
  • contact onderhouden met de HR afdeling van het hoofdkantoor in Spanje;
  • interne en externe communicatie;
  • wagenparkbeheer;
  • organiseren en regelen van reizen, vergaderingen, accommodaties en diverse uitjes (kerst, sinterklaas, kwartaalborrel, teambuilding etc.)

Wat verwachten wij van jou?

In deze fulltime functie neem je graag het initiatief. Je denkt in oplossingen en gaat geen uitdaging uit de weg. Je bent zeer zelfstandig, analytisch, accuraat, assertief en hebt een dienstverlenende instelling en een hands-on mentaliteit. Je kunt snel schakelen op verschillende niveaus en toont leiderschapsvaardigheden en verantwoordelijkheid. Je geeft leiding aan de HR-assistent en de telefoniste/receptioniste.
Verder beschik je over:

  • HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur afgeronde opleiding HRM/P&A);
  • minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • brede HR ervaring bij voorkeur in een middelgrote (technische/productie) organisatie;
  • goede communicatieve vaardigheden en een klantvriendelijke houding;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • ervaring met/kennis van OHSAS is een pré;
  • fulltime beschikbaarheid.

Aanbieding/ arbeidsvoorwaarden

MP Devenco-TLC biedt jou een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke baan binnen een professioneel en informeel bedrijf. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (opvraagbaar bij Easy Recruitment).

MP Devenco-TLC

MP Devenco-TLC is fabrikant van liften, roltrappen en rolpaden en biedt oplossingen voor verticaal en horizontaal transport van personen en goederen. Het is een internationale organisatie waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Spanje. De doelgroepen van MP Devenco-TLC zijn architecten, aannemers, bedrijven, overheidsinstanties en particulieren. Zij doen zaken in meer dan 100 landen op 5 continenten en hebben al meer dan 100.000 liften geïnstalleerd. Elke dag maken meer dan 10.000.000 mensen gebruik van deze liften.

Vanwege de groei van de organisatie heeft het bedrijf onlangs een nieuw prachtig kantoorpand betrokken in Amersfoort.

De medewerkers van MP Devenco-TLC genieten van hun werk, staan met hun diensten en dienstverlening dichtbij hun klanten en bieden een breed scala van betrouwbare producten. De cultuur van het bedrijf is te omschrijven als informeel, waarbij persoonlijke benadering en contact hoog in het vaandel staan. Kortom, een familiaire cultuur met de professionaliteit van een multinational: het beste van twee werelden. Meer informatie vind je op: www.mpliften.nl.

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Amersfoort.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.