Home > Bedrijfspresentaties
Amersfoort Heeft Werk

Bedrijfspresentaties

callcenter-career.nl

callcenter-career.nl

Are you looking for challenging callcenter work in the Netherlands? We have a large selection of callcenter jobs available, for which weā€™re looking for people that are skilled in languages. Each of the callcenter vacancies have their own requirements, so make sure you read all the details!
Callcenterwerk

Callcenterwerk

Callcenterwerk.nl bemiddelt landelijk in alle soorten callcenter vacatures. Zoek je een parttime baan met flexibele werktijden, of een goedbetaalde fulltime baan? Dan wordt het tijd om kennis te maken.
Capri Solutions

Capri Solutions

Capri Solutions biedt een uniek pakket aan IT-diensten. Van complete hosting-oplossingen voor uw dataverkeer tot detachering van gecertificeerde specialisten, consultants en interim managers. Hiermee is Capri Solutions een professionele partner die zich niet alleen onderscheidt door een breed portfolio aan IT-oplossingen, maar ook door persoonlijke betrokkenheid, een praktische instelling en een nuchtere mentaliteit. Wij garanderen u maximale flexibiliteit en het hoogste niveau van kwaliteit en betrouwbaarheid. De IT-specialisten van Capri Solutions zijn u graag van dienst!
Captiva

Captiva

Captiva is specialist in werving en selectie, Interim bemiddeling en detachering van professionals voor arbeidsbemiddeling, recruitment, HRM en sales functies. Onze ambitie is om het anders te doen: beter. Onze aanpak staat of valt met persoonlijk contact. Zowel met de professionals als met onze opdrachtgevers.
Career Managers

Career Managers

Career Managers bemiddelt carriĆØres op HBO en/of Academisch werk- en denkniveau met minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Het bruto jaarsalaris ligt daarbij tussen ā‚¬ 40.000,= en ā‚¬ 200.000,=. Dit zijn carriĆØres op staf-, lijn-, management-, senior management-, top- en directieniveau.
Career Result

Career Result

Career Result - Experts in Dedicated Recruitment. Een team van professionele en functie-gespecialiseerde Recruitment Experts dat het invullen van kritische vacatures mogelijk maakt met een bijzonder goede match als resultaat.
CareerHouse (House of Labour BV)

CareerHouse (House of Labour BV)

CareerHouse = casting: de juiste persoon op een passende plek in de juiste context. W&S, Executive Search, Recruitment, whatever: maatwerk! Geen afgeraffelde gesprekken of CV's zonder toelichting of context. Ruim en actief netwerk in Media, ICT, Management, (Web-) Creatie en Consultancy. Alert op details en proces: in goede banen!.
CareersinHolland.com

CareersinHolland.com

Job Vacancies & Recruitment in Europe. Contact us today: info@careersineurope.eu
Cirrus Staffing Services B.V.

Cirrus Staffing Services B.V.

Cirrus Staffing Services is sinds 1997 gespecialiseerd in het werven & selecteren, uitzenden en detacheren van professioneel contact center personeel.
Citroƫn

Citroƫn

Citroƫn is niet zomaar een merk. En ook niet de eerste de beste werkgever. Citroƫn staat voor vrijheid en onafhankelijkheid. Met een sterk eigen, innovatief karakter onderscheiden we ons van anderen. Dit komt tot uiting in onze modellen, maar ook in onze dienstverlening en organisatie.
Consolid

Consolid

In Ć©Ć©n oogopslag zien welke Automotive vacatures er in jouw regio zijn? Consolid Automotive biedt werk aan op het gebied van techniek, logistiek, aftersales en sales. Registreer je met het eenvoudig uploaden van je profiel, je motivatie en je wensen. Daarna kun je dit altijd up to date houden en reageren op de laatste vacatures.
DAT Techniek

DAT Techniek

dattechniek.nl
DeCom Nederland

DeCom Nederland

Decom bemiddelt in gekwalificeerde specialisten op het gebied van netwerkinfrastructuren en communicatietechnologie voor toonaangevende operators, vendors, turn-key aannemers en andere opdrachtgevers in Nederland, Belgiƫ en Duitsland.
Delta Recruitment

Delta Recruitment

Door onze opgedane kennis en ervaring kunnen wij onze klanten een juiste advies geven, door onze enthousiasme en gedrevenheid, de beste oplossingen. Wij zorgen voor de begeleiding en ondersteuning die u nodig heeft voor het vinden van een goede werknemer, of voor het vinden van de juiste baan.
Dennis Wolf

Dennis Wolf

Dennis Wolf maakt de match tussen werkgever en werknemer voor financiƫle en administratieve functies in de Randstad en de rest van Nederland. Door de jarenlange ervaring kennen wij de branche, de bedrijven en de kandidaten en vervullen snel en effectief de vacatures.
Dental Care Professionals

Dental Care Professionals

Dental Care Professionals is sinds 2007 actief in de mondzorg met werving en selectie, praktijkbemiddeling en advies. Onze aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken benadering en een professionele werkwijze. Wij zetten met plezier ons netwerk, onze kennis en ervaring in voor onze opdrachtgevers en kandidaten.
DPA Supply Chain

DPA Supply Chain

DPA Supply Chain detacheert en bemiddelt inkoop en supply chain management professionals voor tijdelijke en vaste functies.

Onze klanten

Together Abroad Young Engineering Werktuigbouw URbrand All4Jobs Korndewal IT-workX IJssel Technologie Perspectief BV QPR
Amersfoort.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.