Home > Bedrijfspresentaties
Amersfoort Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures
AMERSFOORT
AMERSFOORT
AMERSFOORT
AMERSFOORT
AMERSFOORT
AMERSFOORT
Amersfoort
Amersfoort
Amersfoort

Bedrijfspresentaties

Young Engineering

Young Engineering

Sinds 2006 is Young Engineering hét carrière-adviesbureau voor kandidaten binnen de vakgebieden werktuigbouwkunde en elektrotechniek op MBO- en HBO niveau. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest binnen de arbeidsbemiddeling, zagen de oprichters (Jurgen Borg en Ivo Hilgeman) de kans om de arbeidsmarkt op een andere manier te gaan benaderen.
Young Engineering Werktuigbouw

Young Engineering Werktuigbouw

Het beste carrière-adviesbureau voor jong technisch talent in Werktuigbouwkunde. Dat is onze ambitie. En dat gaat veel verder dan het publiceren van vacatures. Sterker nog, we draaien het om. Wij gaan uit van jouw carrière en jouw ambities.
Zorgstudent

Zorgstudent

Je kind zit niet lekker in zijn vel of heeft prolemen met het plannen van zijn huiswerk. Je zoekt een oppas of hebt behoefte aan iemand die de druk thuis kan verlichten? Dan kan je een beroep doen op ons!
Zuiver Persoonlijk

Zuiver Persoonlijk

Zuiver Persoonlijk staat voor open, eerlijk en transparant: zuiver dus! Wij kiezen voor een persoonlijke benadering waarbij niet alleen wordt gekeken naar vraag en aanbod, maar ook naar wens en karakter van zowel de opdrachtgever als de kandidaat.

Onze klanten

Mobile-IT Recruitment Greenjobs All4jobs Zorg ICT Career Matchd Matchpartner Zorg en Welzijn Jelling
Amersfoort.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.