Home > Bedrijfspresentaties
Amersfoort Heeft Werk

Bedrijfspresentaties

S&L Job Solutions

S&L Job Solutions

S&L Job Solutions staat voor Sport & Leisure Job Solutions. S&L Job Solutions is specialist op het gebied van werving & selectie en management coaching van werknemers in de sport en leisure branche.
Sarister

Sarister

Dewitec DPMA is specialist in projectmanagement en organisatieontwikkeling. Wij voeren projecten uit bij technische en complexe organisaties in de infrastructuur, bouw en olie en gas.
SchaalX

SchaalX

SchaalX is een bureau gespecialiseerd in bemiddeling van hoger opgeleid personeel in marketing, communicatie en sales en HR met minimaal vijf jaar werkervaring. Dit doen we voor zowel vaste als tijdelijke functies. Van medior- tot topniveau.
Schuijl Logistieke Professionals

Schuijl Logistieke Professionals

Wij zijn specialist in bemiddeling van financieel en logistiek personeel. Via onder meer werving & selectie en detachering zorgen wij branchebreed voor een professionele invulling van uiteenlopende functies, zowel tijdelijke als vaste. Onze vakinhoudelijke achtergrond in combinatie met een persoonlijke en toegesneden aanpak vormen de bouwstenen voor een succesvol resultaat.
Search & Solve Recruitment Services

Search & Solve Recruitment Services

Search & Solve Recruitment Services is een werving en selectiebureau dat zich richt op het werven en selecteren van middelbaar en hoog opgeleid personeel binnen profit en non profit georiënteerde organisaties.
Sector Recruitment

Sector Recruitment

Sector Recruitment heeft zich gespecialiseerd in de werving en selectie van kernfuncties in hele specifieke sectoren. Door onze commitment aan een sector zijn we in staat de technische inhoud van functies goed te analyseren en beter dan wie dan ook een netwerk op te bouwen in hele specifieke niches.
Senet

Senet

Senet ontwerpt en ontwikkelt webapplicaties, mobile apps en cloud oplossingen die wij, als u wenst, ook voor u beheren. Wij bouwen applicaties voor het web en op Windows gebaseerde systemen: - C#.NET applicatieontwikkeling (Microsoft) - PHP applicatie ontwikkeling (open source) (open source) - Javascript frontend applicaties - applicatiebeheer en MySQL database - Windows Azure cloud apps Software en app ontwikkeling biedt u de mogelijkheid om it-vraagstukken slim en efficiënt op te lossen. Senet is gespecialiseerd in app development en ontwikkelt stabiele software voor uw huidige it-omgeving. Wij handelen naar uw belang om stabiele software te ontwikkelen die veel mogelijkheden biedt, eenvoudig in gebruik is en waarop goede support mogelijk is. Onze applicaties zijn vooral een betrouwbaar middel om meer resultaat te brengen in uw werkprocessen.
Shoptalent Werving & Selectie B.V.

Shoptalent Werving & Selectie B.V.

Shoptalent is een werving- en selectiebureau gespecialiseerd in het recruiten van winkelpersoneel in de retail. We houden van aanpakken. En dat geldt ook voor het winkelpersoneel dat wij voor u zoeken. Shoptalent beschikt over een uitgebreide database met verkoopleiders, retailmanagers, storemanagers, verkopers, visual merchandisers en logistiek medewerkers.
Solid Professionals

Solid Professionals

Solid Professionals biedt haar klanten gespecialiseerde kennis en capaciteit via een unieke combinatie van hoogwaardige, specialistische recruitment, advies en interim dienstverlening in specifieke markten en vakgebieden, zoals Finance, Risk en Financial Services.
Solid Techniek

Solid Techniek

Solid Techniek is dé specialist in bemiddeling voor vaste banen binnen de vakgebieden Civiele Techniek en Bouwkunde. Binnen de Civiele Techniek en Bouwkunde zijn wij specialist in de volgende functies: projectleiders, tekenaars, constructeurs, ontwerpers, werkvoorbereiders, uitvoerders, service technici, calculators, contractmanagers en verwante functies.
sQout

sQout

Het ontdekken van persoonlijke talenten en ambities en deze ten volle benutten. Dat is de kunst. Die kunst verstaat sQout als geen ander. Want sQout heeft oog voor talent. Het werven en selecteren van professionals voor vaste en tijdelijke functies is immers mensenwerk. Individuele aandacht voor opdrachtgever en potentiële medewerker. De juiste kandidaat op de juiste plek. Grondige branchekennis en jarenlange ervaring. Het verschil.
Stater

Stater

Stater N.V. is een belangrijke dienstverlener voor de hypothecaire markt met ongeveer 800 medewerkers in Nederland, België en Duitsland. Stater ondersteunt internationaal meer dan 35 hypothecaire geldverstrekkers bij de behandeling en securitisatie van hun hypotheekportefeuille.
SteadyRecruit

SteadyRecruit

Steady Recruit bemiddelt in alle vacatures binnen de arbeidsbemiddelingbranche. Uitzendbureaus, werving- & selectiebureaus, detacheringbureaus en reintegratiebureaus zijn onze opdrachtgevers.
Steamz

Steamz

Steamz is hét werving- en selectiebureau dat bemiddelt in kandidaten die persoonlijke groei ambiëren. Toekomstgericht succesvol invullen van een vacature, daar draait het om. Voor onze opdrachtgevers is het van belang dat kandidaten zich daadwerkelijk betrokken voelen met de waarden, visie en strategie van de organisatie. Voor onze kandidaten is het van belang dat organisaties de ruimte en mogelijkheden bieden voor groei en ontwikkeling.
Strictly People

Strictly People

Strictly People biedt het best gekwalificeerde personeel en de meest uitdagende vacatures van Administrateur tot Controller, van Assistent-Accountant tot Financieel Manager, van Assistent Salarisadministrateur tot Leidinggevende Salarisadministrateur en van Schadebehandelaar tot Teamleider. Wij verzorgen de werving & selectie van nieuwe vaste medewerkers, maar bieden ook tijdelijke (detachering en deta/vast) oplossingen door de inzet van professionals op financieel, salarisadministratie en bank en verzekering gebied.
Suc6! Recruitment B.V.

Suc6! Recruitment B.V.

Suc6! Recruitment & interim solutions Recruitment, werving en selectie, is een vak apart. Als professionele recruitmentpartner kijken wij verder dan alleen een functieprofiel of Curriculum Vitae. Het gaat tenslotte om meer dan alleen opleiding, kennis en ervaring. Ambitie, groei, persoonlijkheid en wederzijdse verwachtingen tussen bedrijf en kandidaat zijn minstens zo belangrijk. Met ruim 35 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling kunt u rekenen op onze expertise en passie om de perfecte match tussen vraag en aanbod tot stand te brengen. Kwaliteit, snelheid en zorgvuldigheid staan daarbij voorop. Suc6! Recruitment & Interim Solutions adviseert en ondersteunt bij bezettingsvraagstukken, zowel voor structurele banen als ook interim opdrachten. Wat ons onderscheidt? Full service werving- en selectie dienstverlening: •van advies, werving & selectie, assessments, interim solutions tot Recruitment Proces Outsourcing; •zeer kundige consultants met ruim 35 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling, die iedere dag vol overgave en passie voor u aan de slag zijn; •niet het cv maar de mens staat centraal.
Suitable Engineering

Suitable Engineering

Suitable Engineering wil nationaal een baken zijn voor de cultuur binnen de markt van intermediairs. Mensen maken het verschil, vroeger, nu en in de toekomst! Wij geloven in werven en selecteren op een 'old school' wijze, gebruikmakend van de moderne technieken. Old school wordt new school!
Suitable Werktuigbouwkunde

Suitable Werktuigbouwkunde

Suitable Engineering wil nationaal een baken zijn voor de cultuur binnen de markt van intermediairs. Mensen maken het verschil, vroeger, nu en in de toekomst! Wij geloven in werven en selecteren op een 'old school' wijze, gebruikmakend van de moderne technieken. Old school wordt new school!
Technical

Technical

Jobvizier Technical Recruitment is een onderdeel van de Jobvizier Human Resource Group en heeft jarenlange ervaring in werving & selectie in de technische branche. Wij richten ons specifiek op het projectmatig of structureel inzetten van personeel in de techniek vanaf MBO-niveau.
telecomvacaturebank.nl

telecomvacaturebank.nl

De meeste vacatures in telecom op een rij. Telecomvacaturebank.nl is de enige vacaturebank met uitsluitend vacatures in telecom. Dat biedt je een geweldig overzicht van de vacatures in Telecom. Je kunt zelf reageren op vacatures en je kunt eenvoudig je CV op de databank zetten.
The Green Door Company

The Green Door Company

Specialist in de bemiddeling van startende en ervaren professionals op HBO- en WO-niveau in de techniek.
Tinkc

Tinkc

TinkC ‘The interim knowledge Company’ is het specialistische adviesbureau in werving & selectie voor sales- en marketingfuncties met de focus op de meubelindustrie en bouwbranche. Daarnaast zijn wij de aangewezen organisatie op het gebied van detachering en projectondersteuning voor bouwkundige en civieltechnische professionals.
TinkC Design en Interieur

TinkC Design en Interieur

Wij brengen organisaties graag in contact met de professionals die ze nodig hebben. TinkC is dagelijks in contact met bedrijven in de meubel- en interieurbranche én met professionals met pit, en potentie om te groeien.
Together Abroad

Together Abroad

Together Abroad Jobboard: Career portal for multilingual professionals in the Netherlands! Everything about employment in the Holland: latest multilinqual jobs and interim assignments, coaching, outplacement services, trainings, international companies and recruitment agencies, career coaches and much more!!!
Topaccent

Topaccent

Nováccent Recruitment Services is de corporate recruitment afdeling van de Nováccent groep. Wij werven IT professionals voor vaste posities binnen Nováccent en freelancers / ZZP-ers voor projecten of specifieke expertise binnen onze bedrijfsonderdelen. Wat Nováccent Recruitment Services uniek maakt is dat wij onze wervings- en bemiddelingskracht ook beschikbaar stellen aan de klanten en relaties van Nováccent.
Tortus Holding B.V.

Tortus Holding B.V.

TORTUS ICT is een specialist in bemiddeling van middelbaar en hoger opgeleid ICT-personeel. Voor vaste en tijdelijke functies. ICT specialisten - Detachering, Interim Management, Werving en Selectie.

Onze klanten

Blue Trail Tinkc Mobile-IT Recruitment Chain Technical Professionals Zorgstudent Initial Technical
Amersfoort.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.